elcen

Intrarea RADET-ului în faliment și crearea de către Primărie a unui nou serviciu este cea mai bună variantă pentru cetățean, a declarat, luni, ministrul Energiei, Întreprinderilor Mici și Mijlocii și Mediului de Afaceri, Andrei Gerea

Declarația asta plină de har vine pe fondul în care furnizorul de energie ELCEN a cerut să i se plătească nușcâte jdemilioane de euro datorii de către RADET. Bine, probbil înțelegeți că mizeriile astea se petrec la niște companii de stat, finanțate de la buget, gen cum aș soma-o eu pe colega de apartament să îmi plătească energia folosită, culmea, în același pat.

În fine.
Întrebarea e alta.
De ce mizeriile astea se petrec întotdeauna iarna? Rahații ăia de la ELCEN nu simt datoriile decât atunci, în restul verii sunt la plajă? De ce întotdeauna se folosesc fraierii încă racordați la rețeaua municipală drept masă de manevră? Gen lasă că îi amenințăm pe fraieri că rămân fără căldură.

Bine, aceiași întrebare e pentru multe, de exemplu reparațiile din școli și grădinițe, dar deja e obositor.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.