nicoleta schroeder

Ce nu înțelegeți voi, spălaților pe creier, este că ce face UBER este ILEGAL. Este transport public de persoane fără licență și fără autorizație.
EU, ca persoană fizică în românia, dacă fac asta, ajung la pușcărie. Pentru că e transport public de persoane FĂRĂ LICENȚĂ. Ba, mai mult, eu, dacă iau la ia-mă nene un om, în românia, am șanse mari să mi se deschidă dosar penal, că e interzis de lege. Minim iau o amendă grasă.

Vă plângeți că taxiurile nu au de niciunele și ce bine e că UBER. Dar taxiurile plătesc o grămadă de bani pentru autorizații. Taxiurile sunt obligate să plătească lunar sume babane către stat. Taxiurile sunt obligate să aibă prețul maximal de 1.39 lei per kilometru. UBER, infractorii, nu plătesc și nu fac nimic din toate astea. Prin urmare, avem mașini curate, bombonele și șoferi eleganți. Pentru că, nu-i așa, e concurență loială. Nici nu crâcniți când plătiți 10 lei pe km. Pentru că e UBER.

UBER a făcut mizeria asta COMPLET ILEGALĂ în românia pentru că au angajat-o ca director pe fiica șefului de la ANAF, Nicoleta Schroeder. Prin urmare, contra a câteva mii de euro lunar au angajat o lichea, fata lui tata, care le-a asigurat protecția cât timp a fost tati mare șef în românia.

DE ASTA eu nu accept ideea de UBER. Nu, nici mie nu îmi plac taximetriștii soioși, nici mie nu îmi place sistemul. Dar nici nu îmi place ca cineva să vină să facă relaxat lucruri pentru care alții ar face pușcărie, pentru că fata tatii protejează afacerea.

În rest, cum am spus, spălați pe creier, sunteți gata să acceptați infracțiunile, dacă vă convin vouă. Ce dacă e infracțiune, cât timp îmi place mie și îmi convine?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.