directoare

Bună seara, Cetin!
Încep acest mail ca şi toate celelalte mail-uri cu “nu ştiu dacă o să postezi acest mail, dar voiam să”.

După cum bine cred că cunoaşteţi toţi cazul, nemernica de directoare care a bătut nişte amărâţi de copii într-o grădiniţă privată a scăpat cu un amărât de control judiciar, că doar nu reprezintă un pericol public ca s-o ţină în arest preventiv…

Ideea era că poate nici mie nu mi-ar fi păsat mai mult decât oricui care ar fi auzit în treacăt ” o directpoare de grădiniţă a agresat copiii”, aş fi spus ca orice bun creştin un ” doamne fereşte” şi aş fi trecut mai departe să văd cum o să fie vremea pe următoarele 3 luni.

De data asta sunt aproape direct afectat de acest caz, nepătă-meu, fiul soră-mii, a fost şi el printre amărâţii de câteva zeci de copii care au luat bătaie la acea grădiniţă, totul o minune! Nici măcar nu a bănuit nimeni ce se întâmpla pe-acolo până când au aflat de filmări, iar după ce şi-au retras cu toţi copiii de la grădiniţa groazei şi nu s-au mai simţit ameninţaţi au început bieţii amărâţi de copii să povestească ce li s-a întâmplat şi să manifeste sechele. Nepotul meu, de exemplu, a început să se trezească noaptea plângând, a trecut o singură dată după evenimente pe lângă strada cu grădiniţa şi a început să plângă când a văzut că sunt în apropiere şi nu s-a oprit până nu a vomitat, la propriu, şi ţipa tot timpul că el nu mai vrea la Ana, aşa îţi zicea directoarea, deşi o cheamă Ioana.

În fine, nu te-aş fi deranjat cu rândurile astea care poate deja sunt prea multe şi prea plictisitoare, DAR: se pare că respectiva individă are destul de multă influenţă în jurul procurorului care instrumentează cazul, unele dintre înregistrări (existau mai multe decât cele difuzate pe posturile de televiziune) s-au evaporat în aerul curat de Bucureşti, iar despre cele existente, care pur şi simplu nu mai aveau cum să se facă pierdute din moment ce au fost vizionate de o ţară întreagă, procurorul a spus că în principal nu pot să o acuze pe directoare pe baza unei singure înregistrări pentru că poate chiar în acea zi a avut o zi mai proastă şi cine ştie ce i s-a întâmplat şi de aceea era nervoasă.

Apropo, ţin să vă anunţ că doamna directoare se pregăteşte să-şi descidă o a 2-a grădiniţă, în caz că aveţi copii mici şi nu ştiţi la ce grădiniţă să-i daţi. Dacă cazul se va face uitat, cel mai probabil chiar o să o şi deschidă.

Mâine, la ora 17.00, în Piaţa Victoriei, în faţa Guvernului, se organizează un protest împotriva directoarei şi a educatoarelor şi învăţătoarelor care abuzează copiii. Nici nu ştiu cât de mediatizat a fost acest marş, eu abia am ajuns acasă, dar te rog frumos, dacă ai putea să-l mai mediatizezi şi tu, poate dintre oamenii care o să dea like şi share măcar 1% o să facă efortul să fie şi prezenţi fizic acolo. Pur şi simplu nu trebuie lăsată să scape o astfel de individă!
Eu nu am copii, nici măcar nu-mi doresc, dar sincer, totul până la copii!

Îţi mulţumesc şi sper!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.