directoare

Bună seara, Cetin!
Încep acest mail ca şi toate celelalte mail-uri cu „nu ştiu dacă o să postezi acest mail, dar voiam să”.

După cum bine cred că cunoaşteţi toţi cazul, nemernica de directoare care a bătut nişte amărâţi de copii într-o grădiniţă privată a scăpat cu un amărât de control judiciar, că doar nu reprezintă un pericol public ca s-o ţină în arest preventiv…

Ideea era că poate nici mie nu mi-ar fi păsat mai mult decât oricui care ar fi auzit în treacăt ” o directpoare de grădiniţă a agresat copiii”, aş fi spus ca orice bun creştin un ” doamne fereşte” şi aş fi trecut mai departe să văd cum o să fie vremea pe următoarele 3 luni.

De data asta sunt aproape direct afectat de acest caz, nepătă-meu, fiul soră-mii, a fost şi el printre amărâţii de câteva zeci de copii care au luat bătaie la acea grădiniţă, totul o minune! Nici măcar nu a bănuit nimeni ce se întâmpla pe-acolo până când au aflat de filmări, iar după ce şi-au retras cu toţi copiii de la grădiniţa groazei şi nu s-au mai simţit ameninţaţi au început bieţii amărâţi de copii să povestească ce li s-a întâmplat şi să manifeste sechele. Nepotul meu, de exemplu, a început să se trezească noaptea plângând, a trecut o singură dată după evenimente pe lângă strada cu grădiniţa şi a început să plângă când a văzut că sunt în apropiere şi nu s-a oprit până nu a vomitat, la propriu, şi ţipa tot timpul că el nu mai vrea la Ana, aşa îţi zicea directoarea, deşi o cheamă Ioana.

În fine, nu te-aş fi deranjat cu rândurile astea care poate deja sunt prea multe şi prea plictisitoare, DAR: se pare că respectiva individă are destul de multă influenţă în jurul procurorului care instrumentează cazul, unele dintre înregistrări (existau mai multe decât cele difuzate pe posturile de televiziune) s-au evaporat în aerul curat de Bucureşti, iar despre cele existente, care pur şi simplu nu mai aveau cum să se facă pierdute din moment ce au fost vizionate de o ţară întreagă, procurorul a spus că în principal nu pot să o acuze pe directoare pe baza unei singure înregistrări pentru că poate chiar în acea zi a avut o zi mai proastă şi cine ştie ce i s-a întâmplat şi de aceea era nervoasă.

Apropo, ţin să vă anunţ că doamna directoare se pregăteşte să-şi descidă o a 2-a grădiniţă, în caz că aveţi copii mici şi nu ştiţi la ce grădiniţă să-i daţi. Dacă cazul se va face uitat, cel mai probabil chiar o să o şi deschidă.

Mâine, la ora 17.00, în Piaţa Victoriei, în faţa Guvernului, se organizează un protest împotriva directoarei şi a educatoarelor şi învăţătoarelor care abuzează copiii. Nici nu ştiu cât de mediatizat a fost acest marş, eu abia am ajuns acasă, dar te rog frumos, dacă ai putea să-l mai mediatizezi şi tu, poate dintre oamenii care o să dea like şi share măcar 1% o să facă efortul să fie şi prezenţi fizic acolo. Pur şi simplu nu trebuie lăsată să scape o astfel de individă!
Eu nu am copii, nici măcar nu-mi doresc, dar sincer, totul până la copii!

Îţi mulţumesc şi sper!