Înainte de orice, am decis ca aici să reduc cât de mult pot posturile cu idei politice. Devine agasant și nu mă mai distrează. Le voi pune pe contul de Patreon, cine vrea să le citească, bine, cine nu, asta e, nu mă cheamă Iorga.(btw, mersi pentru toate contribuțiile, nu mă așteptam să fiți atât de mulți)

Revenind la ce se mai întâmplă cu inițiativa vieții. Ce să se mai întâmple, primarii PSD au primit indicație, pe linie de partid, să nu primească semnăturile. Se pare că primarii din șeptelul văcuței de la Craiova sunt cei mai porniți.

Din păcate, iarăși, din ce văd eu, băieții de la USR s-au dus, la o luptă de pistoale, înarmați cu bricege Victorinox și nu știu exact care obraz să îl mai întoarcă. Pe de altă parte, nici nu știu ce ar putea face, în afară de a merge cu un procuror peste fiecare din primarii ilegali.

În altă ordine de idei, cei de la USR au avut impresia că dacă l-au dat afară pe tipul care mă informa despre ce fac ei, nu mai există alții. Băieți, stilul ăsta cu capul în nisip și fundul la înaintare, if you know watta mean, nu place multora. Mai bine îmi trimiteți direct pe mail voi, ca să fiți măcar împăcați cu gândul.