accident-autostrada-soarelui

Stimate conducător auto din județele Vâlcea, Brăila, Galați, Argeș și neapărat, București.
Noi, colectivul de fraieri care mergem în coloană pe autostradă, ne cerem scuze că existăm și că ne mocăim ca niște proști, necedându-vă dumneavoastră locul binemeritat în încercarea de a merge cu minim 140 kmph.

Noi, în nesimțirea noastră, când mergem în coloană pe ambele sensuri, coloană întinsă pe zeci de kilometri, chiar vrem să mergem cu 90-100 la oră, nicio secundă nu ne-am gândit, ca dumneavostră, că putem da câteva zeci de flashuri și gata, toată autostrada se dă la o parte și se mută pe banda 1, cedându-vă locul binemeritat și dreptul de a merge cu viteza maximă posibilă.

La modul cel mai serios, accidentele astea se întâmplă pentru că cretinii, majoritari din județele mai sus menționate, au impresia că toți ceilalți sunt niște fraieri care le ocupă lor benzile și nu îi lasă să meargă cu viteză. Bombălăii nu au auzit niciodată de mers în coloană, prin urmare flashurile nervoase, urmate de slalomuri demente prin dreapta sunt la ordinea zilei.

După ce cumpăr subaru-ul bricolatorului, vorbesc cu socru-miu și îmi montez un bulbar sănătos și niște protecții spate din alea de tren.
Și discutăm altfel.

O mențiune specială pentru poliția care, în condițiile în care în fiecare weekend sunt zeci de tamponări pe A2, tot la japcă stă, ascunsă prin benzinării sau sub poduri.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.