La plecarea de pe aeroportul din Cluj, grup de români, urlând în gura mare cum pleacă ei în spania cu wizzairul. Desigur, când s-aanunțat îmbarcarea, toți s-au așezat la coadă, singurii tâmpiți din aeroport care stăteau aiurea în picioare.

Discuție între 2 păcălici, din aceeași cursă wizzair.
– A trebuit să plătesc suplimentar să îmi dea locuri în față. Băi, ce căcați, ar trebui ca noi, românii, să ne ajutăm între noi, nu să ne luăm banii unul altuia.
– Dar pe bilet cât ai dat?
– 15 euro, că l-am luat demult.

La îmbarcare la același wizzair, o româncă verde, avea ca bagaj de mână un troller cât china socialistă, de-abia îl căra. Când să treacă de checkin, normal, au oprit-o, pentru că valizoiul ăla nu că nu încăpea la bagaje de mână, nu încăpea naibii în cală. Nu vă imaginați ce urlete erau acolo și cum înjura romanașa noastră, că ei i se încalcă drepturile și că nimeni nu a anunțat-o că nu are voie cu tancul în avion.

La aterizarea în Zakynthos, românii noștri s-au apucat să aplaude de zor. Niște greci din dreapta mea, se uitau mucaliți și își dădeau coate, uite cuaie, proștii din peșteri. Ca și cum ai aplauda șoferul de la autobuzul 135 că te-a lăsat în stație.

Pe plajă, recunoști românii de departe. Singurele femei în țâțele goale, sunt fetițele noastre. Băieții care beau bere la PET, deși nu au voie? Români. Cine joacă fotbal cu piciorul pe plaja îngustă, pocnind tot timpul oameni și șezlonguri? Români cu Scuze ,cuaie, dă-te-n mă-ta, că oricum nu înțelegi. Cine făceau curse cu șalupele, până veneau cei de la paza de coastă? Români.

Și tot așa. Noroc că, în comparație cu nemții și englezii, sunt foarte puțini și se pierd.