batrani-ce-nu-stiu-sa-imbatraneasca

Bărbaţii, trecuţi de o anumită vârstă, dau şi 1.000 de lei pe lună pentru înfrumuseţare.
Scrie ziarul quality Ziarul Financiar. Pe moment am fost tentat să râd. Când începi să îți dai cu BOTOX PENTRU BĂRBAȚI? Ce înseamnă O anumită vârstă? Când începi să o iei razna, din punctul ăsta de vedere?

După care mi-am adus aminte că, de fapt, nu trece o zi în care să ies în oraș și să nu văd o relicvă de asta care nu poate accepta că a îmbătrânit. Servicii de coafură, masaj, cosmetică, solar, manichiură vi se par haioase pentru un bărbat?

Oh well, se pare că devin un trend.
Acum ceva timp am văzut în AFI un tip, ieșit de la sală, bine făcut, mușchi pe el frumușei. Și părul, cele 3 fire rămase, vopsit roșcovanul ăla idiot pe care îl vezi la toți cei ce vor să se facă bruneți și nu le iese. Făța flască și bine masată, un maieu tineresc și pantaloni scurți. Trist, un moment care te face să te duci la o oglindă și să te rogi Doamne, nu mă lăsa să ajung așa încât să râdă oamenii de mine, lasă-mă să îmi accept îmbătrânirea frumos.

Oamenilor, ca bărbat, ai două chestii vizibile exterior, care sunt nasoale. Nu, disfuncția sexuală nu e vizibilă la exterior, iar la farmacie are Viagra sau Sildenafil. Prima e chelia, a doua e albirea părului.

Bărbate, să știi CU SIGURANȚĂ că dacă ai chelit, se vede la exterior. Chiar dacă tu îți dai părul de la tâmple peste cap, ca băsescu. Ești doar trist și caraghios, tu în lupta cu orice pală de vânt. Toți știm că ești chel. Asumă-ți că ești chel, tunde-te scurt și mergi mai departe. Nu minți pe nimeni, decât pe tine. Iar peruca…oh, nu, nu vreau să cred că un bărbat și-ar pune perucă. Când o bagi în pat, ce îi zici? Mă scuzi, trebuie să îmi dau proteza ȘI peruca jos?

Bărbate, să știi cu și mai multă siguranță că, dacă ești alb și te vopsești, se vede. Vei avea părul roșu închis, eventual și rar. Vei fi caraghios și nu vei reuși decât să atragi priviri jenate asupra ta. Nu, cei ce nu se pot uita la tine când le vorbești nu sunt timizi. Ci doar le e frică să nu pufnească în râs și să te distrugă psihic.

Serios.