Poate e o prostie, dar care-i treaba cu partida aia de sex ideala din filme? Sunt casatorita acum si imi numar fostii parteneri pe mai putin de degetele de la o mana, dar niciunul nu a reusit sa ma faca sa ma urc pe pereti. Ori barbatii sufera de exces de zel si nu isi dau seama ca cinci minute cu tot cu dezbracat nu au cum sa duca la nimic fabulos, ori eu am o problema.

Orgasmul e doar o chestie a mea, in sensul ca ma descurc eu singura, n-am reusit sa ating acest apogeu cu vreun barbat. Da, stiu, chiar e o prostie, dar traiesc oarecum cu intrebarea asta: mi se intampla doar mie? Nu pot sa spun ca sunt trista sau frustrata, imi iubesc sotul, el ma iubeste pe mine si este foarte atras de mine ( fara nicio falsa modestie, reusesc fara probleme sa intorc capete ) dar daca acum, cand abia atingem pragul de 30 de ani, sexul e ceva de cateva minute cu noapte buna la final, la ce sa ma astept mai incolo?

Ah, si acum partea picanta: mi se intampla saptamanal sa am vise erotice si sa am orgasm in somn si aproape zilnic vizualizez diferite fantezii sexuale, unde n-am o imagine clara a partenerului, ci doar senzatia ca eu ma simt bine. Weird stuff, nu-i asa? 🙂 Ma gandesc ca subconstientul meu lucreaza si ca o frustrare exista undeva, chiar daca nu e constienta. Oare ar fi o idee buna sa incerc sa vorbesc cu un terapeut?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.