Una din pasiunile mele secrete, și nu doar ale mele, este să urmăresc rubrica de căutări din google, cum ajung oamenii aici pe site când caută diverse, care este un fel de aur al internetului, neegalată de nimic, în topul meu, până acum.

Din păcate, nu găsesc doar chestii haioase. Sunt din cele care, dacă aș ști de unde vin, le-aș trimite poliției, sunt căutări despre cel mai ușor mod de a te sinucide, cât mai trăiești dacă ai cancer și tot felul de grozăvii.

Dar, ca adult care provine dintr-o familie cu tată abuziv, cel mai mult mă afectează foarte desele căutări tip Ce înseamnă dacă mi-a dat o palmă, Să mai stau cu el dacă m-a pălmuit, Mă bate pentru că mă iubește și tot felul de alte combinări de gen.

Pe scurt, copilă, dacă te-a lovit, indiferent cum, palmă, șut, împins, cot, ORICE lucru violent, nu înseamnă decât că, CU SIGURANȚĂ, o va mai face. Fără discuții. Și nu, nu te lovește din dragoste, ci pentru că e un frustrat, probabil moldovean, care știe că femeia se ține cu apă, paie și bătaie.

Degeaba speri că lucrurile se vor îndrepta. Chiar dacă ți se pare că s-au îndreptat, că de câteva luni e alt om și totul e bine, la prima criză vei lua din nou bătaie, de data asta mai tare, pentru că a văzut că se poate și nu reacționezi. Oamenii nu se schimbă niciodată, dacă l-ai cunoscut animal violent, animal violent va fi întotdeauna.

Iar cu timpul, după ce te va face dependentă de el și nu vei mai avea unde să te duci, bătaia va fi pentru tine ceva ca apa, aerul sau soarele. Te va însoți mereu. Eventual cu pumni în burtă, ca să nu ai semne.

NU FIȚI PROASTE. DACĂ V-A LOVIT O SINGURĂ DATĂ, O VA MAI FACE. PLECAȚI DUPĂ PRIMA PALMĂ.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.