Domnul pesedist Darius Vâlcov este un infractor, condamnat la 8 ani de închisoare. Darius este ăla cu banii camuflați în tablouri și prin cimitire, în cazul în care nu îl mai țineți minte.

Ce zice domnul Vâlcov:

nu va exista niciun pensionar care să nu aibă pensia dublă până la momentul la care coaliţia PSD-ALDE îşi va încheia aplicarea programului de guvernare. De asemenea, Darius Vâlcov a susţinut că economia României a crescut cu 24% de când PSD-ALDE a preluat guvernarea, el spunând că ţara noastră a depăşit Grecia, iar în acest an va depăşi Cehia şi Portugalia

întrebat dacă Guvernul pregăteşte o Ordonanţă de Urgenţă privind aministierea şi graţierea unor fapte penale, că ”un moment zero în anul Centenar” ar fi “un moment potrivit pentru toată lumea”

măsura amnistiei fiscale este prevăzută în programul de guvernare şi include ştergerea datoriilor unor companii, el susţinând însă că astfel de lucruri “se fac, nu se discută

Darius Vâlcov e un limbric, raportat la restul jucătorilor. Dar are o utilitate. Anunță chestii în numele celorlalți, neavând nimic de pierdut, condamnările sale nu cad în urma noului Cod Penal, deci pușcărie va face, cu siguranță.

Ce reținem de aici?
Că Dragnea își pregătește o parașută de rezervă, în cazul în care nu îi iese pasiența cu modificarea codului penal (lucru foarte improbabil) și că, sub acoperirea mizeriei de centenar, se pregătește o iertare a infracțiunilor celor care contează.