e ziua mea

După o anumită vârstă, care bănuiesc că diferă de la om la om sau de la femeie la femeie, nu îți mai face nicio plăcere că vine ziua ta. Nu ai niciun motiv să te bucuri că te-ai mai apropiat cu un an de crematoriu, nu ai nicio plăcere că ai mai îmbătrânit, că ai mai albit puțin, că ți-au mai ieșit niște riduri, că te mai doar o chestie în plus sau că încep să nu îți mai funcționeze diverse.

Prin urmare, telefoanele exuberante cu AHAHAHAHAHA URAAAA, E ZIUA TA, CE MĂ BUCUR, LA MULȚI AAAAAANI!!! sunt fix pix și mă lasă rece. Și, mai ales de ziua mea, pur și simplu nu mă pot preface la telefon că mi-ar face vreo plăcere acel telefon și nici nu am chef să încerc.

Așa că prefer să îmi închid telefonul și să fiu lăsat în pace. Am avut o sticlă de vin, am băut-o, m-am culcat și cam asta a fost ziua mea, unde am mai îmbătrânit un an și lumea din jurul meu era foarte fericită că s-a întâmplat asta. Din nefericire, nu regret nicio secundă că fac asta, așa că cei ce m-au sunat și citesc asta, pot să se supere sau nu, pentru că nu prea îmi pasă.