Walt Disney’s Pixar Animation Studios has laid off 75 employees including a producer who was considered the saviour of Toy Story 2.

Galyn Susman, who originally worked as a lighting supervisor on Toy Story and became known for saving Toy Story 2 after it was accidentally deleted from Disney’s servers, was one of the several employees laid-off.

Bine, povestea e veche, dar mi-am adus aminte acum, că vorbeam cu o amică care era cu strategii de alea tip Trag tare încă 10 ani la muncă, avansez profesional, după care mă mărit, fac un copil, blabla shitshit.

Dacă nu ați înțeles încă asta, companiilor li se rupe de voi. Companiilor li se rupe de cei care “trag tare”. Dimpotrivă, dacă tragi tare, vei fi boul de muncă la care vor ateriza toate proiectele, pentru că ești prostul care trage tare. Toți ceilalți vor râde de tine, dar, pe față, te vor applauda, vai, bravo, ce om, ce ființă. Succesul, într-o meserie, oricare ar fi aia, este asigurat de job hopping și de lipsa completă a oricărui sentiment stupid de fidelitate, familie sau alte kkturi false induse artificial. Vrei să crești? Stai într-un loc până devii relativ sigur pe ce faci, după care caută-ți de muncă. Vei primi, cu siguranță, o ofertă mai bună. Din 6 în 6 luni, mai mergi la interviuri, vezi cum e piața, ia-i temperatura. La maxim un an, caută altceva. Altfel, vei trage tare ca un idiot, eventual primind măririle alea regulamentare ale companiei, gen 2,5% pe an, dacă ești în target, iar în jurul tău va fi plin de hopperi cu salariu dublu față de tine, cărora nu le pasă de familie, carieră și restul de chestii ce te motivează, trăiesc bine mersi, înțelegând că un loc de muncă este doar o mizerie, nu un loc unde să îți îngropi viața și planurile.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.