A murit președintele Iranului. Un gunoi, din toate punctele de vedere, un torționar ucigaș, a ucis cu mâna lui oameni si, până la a fi “ales” președinte, a condamnat, din poziții de forță, peste 900 de oameni la moarte. După…e incalculabil.

Un gunoi. Un jeg. Exponentul unui regim criminal, un regim de ucigași religioși care își merita moartea pana la unul, in cele mai cumplite chinuri, in frunte cu liderul adevarat, ayatolahil Khomeini.

Stiti ce face UE cand aude de caderea elicopterului? Trimite o misiune de cautare si salvare, in virtutea misiunii ei de ajutorare. ONU ține un moment de reculegere. In memoria unui criminal, dintr-un stat criminal. Toți cu capetele plecate, pline de respect.

Va zic, nu are cum sa nu ajunga la putere extreme dreapta in toata Europa. Nu are cum. La un moment dat toti se vor satura si vor cere sange si moarte pentru moarte.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.