Sunt șeful IT-iștilor la una din companiile Golden Five. Căsătorit de 18 ani, am două fetițe, o viață decentă, nu mai trăiesc în România de un milion de ani, probabil de asta și am o viață decentă.

Citesc arhiblogul de vreo câțiva ani, am aflat de el de la Mircea Badea, la o emisiune, nu sunt vreun fan, multe din ideile de aici nu coincid cu ale mele, ca să fiu amabil, dar citesc zilnic și articole, și comentarii.

Am făcut introducerea asta ca să înțelegeți că vă cunosc, virtual, pe mulți dintre voi, comentatorii și știu ce vă poate pielea. Sigur, există această duritate de suprafață, mulți dintre voi au nevoie și de tratament medicamentos, alții de o cameră capitonată, dar vă leagă un lucru. Sunteți destul de naivi în privința sexului.

Adică aveți o privire alb/negru legat de asta, păreți destul de crispați în exprimare, lucru care, cel mai probabil, se traduce la fel și în manifestările din așternuturi. Iar prin crispare nu mă refer, desigur, la băiețeștile #nalaplă aruncate din când în când, ca o dovadă a masculinității virile ce vă străbate, ci la discuțiile reale despre sex, la acceptarea celor care o fac cu mai mult de un partener și nu doar misionar, la acceptarea persoanelor cu alte gusturi sexuale (aici e o glumiță, puteți să râdeți, A ZIS GUSTURI SEXUALE).

O să vă fac o mărturisire. Mi-am înșelat soția. O singură dată, acum câțiva ani. Nu, nu știe și nu va afla vreodată. Nici măcar nu e româncă, nu citește aici, suntem calmi.
Dar nu am înșelat-o cum credeți voi. Nu. Am înșelat-o cu un prieten de-al meu, cu care mă știu de mulți ani, desigur, gay. Nu vreau să intru în detalii, implică o ieșire la pescuit de câteva zile, multe beri, amintiri, un foc de tabără, liniște, calm, relaxare și tentația necunoscutului.

Am fost tentat, pur și simplu, să văd cum este și de cealaltă parte. Cum zice și Arhi pe aici, ai o singură viață, e vina ta dacă nu încerci tot ce te face curios, altă ocazie nu mai prinzi. Așa că am apucat ocazia cu două mâini (încă o glumă funny, laugh away) și m-am lăsat penetrat de partenerul meu masculin din acea seară. Și nu doar penetrat, if you catch my drift, butt the whole shebang.

Sigur, ca experiență, mi-a plăcut. Probabil a contat și liniștea și relaxarea care vine din faptul că ai încredere în partener și știi că nimeni nu va ști vreodată, nimeni nu va avea vreodată pretenția să revii, să refaci sau știu eu ce alte prostii se vehiculează în domeniul înșelatului.

Nu, cu siguranță nu aș mai face-o. Nu sunt gay, nu mă atrage ideea, a fost ca un threesome, e funny prima oară, dar e aiurea să dezamăgești două femei simultan.
Ce voiam să zic este, a mai trecut cineva prin așa ceva? (see? joke!) Ați avut experiențe cu parteneri de același sex, doar de dragul experienței în sine, fără niciun fel de obligație?
Chiar sunt ffff curios.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.