Citind ASTA la Bobby, mi-am adus aminte de o chestie care m-a frapat la majoritatea întâlnirilor cu bloggeri, asta mai ales de când am devenit un așa zis guru pe bloguri.

Toată lumea, dar ABSOLUT toată lumea, întreaba “Cum faci bani din blog?”.
Fără excepție. Bloggeri mai noi, mai vechi, e întrebarea de bază. Cu ramificațiile “Cât scoți din Adsense, Cum fac să intru și eu în rețeaua lui zoso, Nu cred că scoți atâția bani, Demonstrează-mi”.

Nici măcar UNUL SINGUR nu m-a întrebat “Arhi, cum ți-ai construit comunitatea de oameni din jurul blogului, Cum ai reușit să scrii atât de bine, Cum faci să ai așa de multe comentarii”.
Nimeni.

Oamenii vor să știe cum se fac bani. Atât. Calitate? Conținut original? Păreri pertinente? Cine are nevoie de așa ceva? Banul frate, banul cum iese?
Asta este o tară generalizată a rromâniei. Nimeni nu se întreabă “Cum pot să fiu cel mai bun în ceea ce fac?”. Pe nimeni nu intereseaza. Deși, logic, dacă ești cel mai bun în ceea ce faci, automat vei câștiga și bani, pentru că vei fi căutat.

Nu. Cum fac bani din blog?
Obsedant și stupid.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.