Gigi a plecat să deszăpezească oameni și deja a deszăpezit câteva sate, el, 12 Wole și niște voluntari. E o știre care în general va trece neobservată, Gigi fiind prostul televiziunilor, pentru că așa e el, un cioban cu gura mare. Așa cum a trecut neobservată și știrea aceea când a reconstruit un sat întreg luat de ape. După care a candidat în acea circumscripție și a pierdut. Sau partidul său a pierdut. Nu contează.

Cert este că, în momentele de restriște, Gigi, așa cioban prost și cu gura mare cum e el, bagă mâna în buzunar și pleacă la ajutat oameni. În felul său, în limitele sale, dar ajută. Și ajutorul acela costă, nu glumă. Cine remarcă? Nimeni, doar eventual un zâmbet subțire Cine, Gigi? Hai domle, că avem treabă, nu vorbim de prostii de astea.

Între timp, noul prim ministru, domnul Îngureanu, ne ceartă că nu e admisibil să ne deszăpezească armata. Desigur, o face pe banii noștri, deci nu e o problemă.

PS: Până la a sări că are dreptate, vă zic eu să vă calmați, că nu e chiar așa. Luați de bune generalizările și minciunile debitate de niște mizerabili ce se consideră jurnaliști și colportați mai departe idei stupide.

Eu la alegeri îl votez pe Becali. Asta pentru că tot vă întrebați Vai, dar dacă dăm jos PDL-ul, pe cine punem în loc? Pe Becali, na!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.