Mă bucur că au început sezoanele de toamnă, de-abia aștept să merg la spectacolele live. Orice s-a fi întâmplat în prima ediție, a fost surclasat total de concurenta care a furat un ruj, ascunzându-l în chiloți, după care s-a dus pe scenă să cânte despre loviturile vieții și să dea lacrimi. Și să se califice.

Băi, cum să furi? Cum să furi un ruj? Cum să furi un ruj dintr-o televiziune, sau na, dintr-un spectacol televizat? Chiar nu te gândești că e imposibil să nu fie o cameră acolo?

Vă jur, îmi era rușine de rușinea ei…
Despre restul?
Mi se pare un pas înainte pentru emisiune. Numai prin lipsa ciorditorului Mihai Morar și deja emisiunea și-a dublat valoarea. Cred că totuși în locul său trebuia să fie Bitmann, nu Cheloo. Pentru că Bitmann e singurul care știe cu adevărat să cânte, dintre toți, CHeloo știind cu să moară, să facă și cam atât. De fapt, s-a și văzut, pentru că în loc ca Bitmann să fie the good guy, de fapt a cam măturat pe jos cu ei. Cheloo putea fi un băiat bun perfect.

În fine, e ok, mie mi-a plăcut, nu sunt un expert atât de mare precum alții, care o dau cu tăieturi de montaj și alte chestii pline de experiență, așa că mă voi mai uita și de-abia aștept să merg la edițiile live.

PS: Sper ca, până la emisiunea 2, fetele de la Intact să realizeze că hashtagul #xfactorromania e profund prost ales. #xfactoromania e perfect.