Nu știu dacă ați văzut ce am văzut și eu, dar parcă echipa rromâniei începe să arate a echipă de fotbal. Chiar dacă Cocciș îl bate pe Sergio Ramos la degajări, per total, s-a jucat bine și chiar nu au folosit des tactica Hai cu curul în poartă, pierdem muncit cu 2-1.

De fapt, ar fi de făcut o mică precizare, Naționala rromâniei a arătat ca o echipă, până a intrat Aaaaaaadrian Mutuuuuu pe teren. Moment în care mi-am adus aminte cu plăcere de ultimii 10 ani rromânești de fotbal. Eu sunt Aaaaadrian Mutuuuu, sunt individualist. Eu sunt Mutu, nu sar la minge, mi se strică freza perfectă. Eu sunt Mutu, dacă pierd mingea, nu aleg după ea, ci mă întorc spre coechipieri și îl înjur pe primul pe care îl văd. Eu sunt Mutu, un ratat în fotbal.

În rest, un meci frumos, cum ziceam.

În altă ordine de idei, în ziua meciului, pe Național se punea iarăși, a mia oară, gazon. Sper că știți că din banii primăriei, proprietara terenului.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.