ebola

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și-a reafirmat luni opoziția față de restricțiile de călătorie spre țările din Africa de Vest afectate de epidemia de Ebola

Deci, ca să fim înțeleși, experții OMS vor ca lumea să poată circula relaxată prin țările unde bântuie ebola, pentru că, nu-i așa, altfel țările respective sunt afectate economic.

Ebola fiind o boală gravă, care se transmite foarte ușor și e mortală în majoritatea cazurilor. Dar poate că nu înețelegeți de ce. Să vă expliciteze taica Arhi.

The World Health Organization is pleading for a global investment of nearly $1 billion to fight the spread of Ebola, warning that the amount is merely the minimum needed to keep infections of the deadly virus „within the tens of thousands.”

Pentru cei cu cunoștințe de engleză de nivelul lui Băsescu, aceeași organizație mondială a sănătății cere 1 miliard de dolari ca să țină ebola cât de cât în frâu.

Ei, câte miliarde s-ar pompa la domnii de la OMS, dacă ar fi o epidemie mondială? Eh? Nu-i așa că v-ați gândit că de fapt acolo nu e teren de încercare pentru noile tulpini de viruși, ci niște oameni cu ghinion…