tempus fugit

Octombrie mi se pare cea mai urâtă lună din an.
FIecare din lunile anului îmi spune ceva. Oricare din ele are, pentru mine, o anumită încărcătură, un anumit sens.

Ianuarie e începutul de an, revelionul onlinerilor, se fac planuri, se consumă ce a mai rămas din porcăriile de revelion, se depozitează grăsimi.

Februarie e cu valentines day, cu cadouri și cadouașe, romantism, dus brațeta la plimbări romantice, parcuri și îngeri de zăpadă, dacă e zăpadă, sau cafele la nisip în colțuri obscure de restaurant.

Martie, ziua femeii, ziua iubirii, ziua nevestei, ziua tuturor femeilor care au dreptul să pretindă cadouri de la tine. Luna suicidului.

Aprilie, primăvara e în aer, înfloresc grădinile, ceru-i ca oglinda. Ah, paștele, ouă roșii, bleah, nu mănânc carne de miel, hristos a înviat, nu, nu cred și nici nu vreau să zic, da, sunt un ateu împuțit și merit să mor.

Mai, vine vara bine-mi pare, apar cireșele și căpșunile, se face sex cu geamul deschis, dacă nu ai copii, se fac planuri, anul ăsta va fi mai bun decât toate celelalte, depozite de grăsime.

Iunie, a venit vara! Cald, mare soare, planuri de concedii multiple, stat la soare, rupt europa în două, că suntem oameni săraci, grecia e the shit, bulgarii sunt cam nasoi, șpagă la polițist, hopa, taxă de autostradă.

Iulie, prea cald, prea soare, prea aglomerație, mamaia e împuțită, autostrăzi de căcat, bă șova, ce faci cu drumurile astea?

August, nostalgie, shit, s-a dus și vara asta, am mai îmbătrânit un an, să mor zici că zboară timpul, la dracu.

Septembrie, e toamnă, pregătiri, campanii, facem bani, copii la școală și grădiniță, străzile sunt un iureș, iar e aglomerație mucificantă în capitașă, Oprescu, tu-ți pe mă-ta cu autostrada ta suspendată.

Octombrie – blank

Noiembrie, vine iarna, uh, ce frig e, iar am uitat să îmi iau mănuși, fuck it, nu îmi iau nici anul ăsta, așa, ca să mă pedepsesc că sunt un leneș și-un uituc, uhuuu, black friday, mai iau o tabletă, să aibă copiii ce să spargă.

Decembrie, ziua mea, am mai îmbătrânit un an, ah, te duci dracului, ametceo, deja acum nu mai poți pofti la piariste minore, fuck it, bem până cădem sub masă, yeeee, uite și crăciunul, luăm cadouri și facem bradul, piftie și cârnați afumați ca în bucovina, mă simt mai bun, vă iubesc pe toți, gata, hai că e revelionul, s-a dus dracului și anul ăsta.

Vedeți voi ceva interesant la Octombrie?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.