Guvernul a stabilit situatiile in care pot fi ridicate vehiculelor parcate neregulamentar

AȘ vrea să nu se înțeleagă greșit. Sunt complet și total adeptul ridicării mașinilor parcate aiurea, chiar dacă și eu am pățit-o, o dată. Pentru că deja nesimțirea șoferilor este dusă la rang de artă, a dubla o parcare deja dublată pe prima bandă este ceva absolut normal. DAAAR.

COnform experiențelor anterioare, știm toți ce se va întâmpla. Primăriile vor concesiona rolul de mici dumnezei firmelor de casă din primărie, iar acestea vor începe vânătoarea de fraieri, în locuri cu vad bun, eventual cu mașini ieftine și nu limuzine, că nu se știe peste cine dai. Restul orașului va fi la fel de plin de mașini parcate aiurea și cam aia o să fie.

Cînd lucram în zona asta, obișnuiam să îi înjurăm zilnic pe niște șacali de ăștia de la o firmă de ridicări care nu făceau nimic toată ziua decât să stea ascunși pe merginea bulevardului și să aștepte fraierul care parchează undeva pe stradă. Serios, asta făceau 9 ore pe zi, cât stăteam eu acolo. Geană pe fraier, fraierul pleacă de la mașină, zbang, mașina se ridică, în 30 de minute apăreau înapoi, tot la pândă.

Așa că, dacă activitatea asta nu va fi STRICT reglementată, iar primăriilor le va fi permis să concesioneze activitatea, care activitate să nu fie monitorizată continuu de poliție, va începe iar hăituiala de fraieri în oraș. Și nu fraierii sunt cei ce încurcă traficul.