Având în vedere că eu sunt într-o perpetuă nevoie de a mă muta, sunt abonat pe mai sau prin feedreader cam la toate siturile de imobiliare din rromânia. Aşa că dimineaţa, la ceai, stau şi îmi savurez pâinea prăjită în timp ce citesc anunţurile mirabililor proprietari rromâni.

În mod normal, trec cu vederea anunţurile astea gen Închiriez apartament zona Dristor, iar apartamentul e de fapt pe calea Vitan, dar ăsta deja chiar exagerează.
Deci anunţul lui, pentru un jaf de apartament semidecomandat, este plasat în zona Iancului, da? Ceea ce îl îndreptăţeşte să ceară 300 de euro. Doar că la final, afli că de fapt e la Electroaparataj, la doar 2 staţii de Metrou Iancului. Adică la Cuca Măcăii, în Neverland.

Vă daţi seama că în aceeaşi logică, dacă avea apartamentul la piaţa Delfinul, putea să spună că de fapt e în Piaţa Victoriei, că tot la 2 staţii de metrou de Iancului este, nu?
Şi mă întreb eu în sinele meu propriu, ăştia de la imobiliare.ro nu verifică anunţurile introduse? Sunt absolut sigur că nu au 200 000 de anunţuri pe zi. La banii pe care îi iau, nu ar putea asigura un filtru uman, care să fie sigur că utilizatorul are o experienţă plăcută overall? Întreb şi eu.