Am citit și eu ieri (asta e, târziu, știu, eram ocupat să mă plimb cu șalupa) că, din toamnă, iPhone va avea o nouă descoperire revoluționară. Utilizatorii vor putea aranja iconitele de pe ecran cum vor ei, cu spații între ele. Mi se pare incredibil la ce nivel a ajuns tehnologia de la Apple. Descoperirile vin pe bandă rulantă și avem norocul de a trăi în această eră, alături de ei.

Practic, pe primul meu smartphone, un HTC, cred, aveam fix această opțiune, ca fiind ceva normal. Nu țin minte ca vreunul din telefoanele mele non iOS să nu fi avut opțiunea asta. Țin minte că, pe versiunile vechi de iOS, făceam jailbreak fix pentru a avea mizeria asta pornită. Doar că, între timp, m-am plictisit și am abandonat lupta, că era fără sens. Mă mai gândesc cu nostalgie la Cydia și repo-uri, dar nici nu mai știu dacă mai există sau dacă mai e posibil jailbreak.

De abia aștept lansarea din toamnă, ca să putem vedea live CE SENZAȚIONALĂ CHESTIE NOUĂ AM ADĂUGAT, PLUS AM OPTIMIZAT BATERIA CU 12 MINUTE IN PLUS IAR ACUM TELEFOANELE VOR AVEA O NOUĂ CULOARE, COMPLET DIFERITĂ, GRI CORPORATE!

Sincer să fiu, deși în continuare îmi place iphone, pentru că e simplu și just works, am început să mă plictisesc de kkturile astea marketarde, plus mă enervează masiv toate acțiunile lor de monopol.
Vedem.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.