Nu vreau să re-detaliez experiențele mele cu medici din Constanța. Trecut negru și întunecat, le doresc tuturor celor despre care e vorba să aibă drum la secțiile de oncologie ale spitalelor de care aparțin.

Am fost zilele astea la dentist. O să revin cu datele de contact altă dată, în cazul în care aveți nevoie de un dentist bun în timișoara. Pe lângă dintele cariat pe interior, care părea sănătos și voios, iar el de fapt avea ditamai caria, mi-a căzut și o plombă, plombă pusă în urmă cu câțiva ani, în Constanța. Bine, plomba a căzut pentru că mă scobeam cu un cuțit de vânătoare în dinți, să scot jumătatea de mistreț rămasă între măsele.

Azi, la dentist, hai să îți repunem plomba, dacă a fost deja tratată, doar curățăm zona local și reconstruim măseaua. Dar hai totuși înainte de asta, să faci o radiografie locală mică, să fim siguri.
Siguri. Măseaua mea avea 4 canale. Din care, curățat doar unul singur. De pe celelalte se scotea mâzgă neagră, vizibilă ochiometric. Timp de o oră. Pentru că domnul stomatolog constănțean a decis că nu e cazul să se ocupe și de canalele acelea, doar banii oricum mi-i ia.

Iată și un selfie cu mine și o preafrumoasă domnișoară de acolo, care are grijă să absoarbă toate lichidele din gura mea. Cu un furtun. De la un aparat. În timp ce se lucrează acolo, desigur.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.