Mă gândeam privind minunatul clip al lui Liviu Dragnea, cel în care gătește teci de fasole ca un lord, că noi, cei ce ne-am opus PSD-ului, PNL-ului, USL-ului și cui dreaq ne-am mai opus, în timp, putem fi caracterizați cu un singur cuvânt. Naivi. Naivi și proști, bine, dar prostia a ieșit ulterior la suprafață, dar atunci când înghețam, ca proștii, în piață, eram doar naivi.

Și au trecut anii, iar noi, cei care am format, la momentul respectiv, mișcarea #rezist, am rămas la fel de naivi. Naivi și proști, cum am zis, dar la bază, acolo, la rect, suntem naivi. Naivi de crapă popcornu-n noi.

Mă uit, de ieri, la cum a luat foc internetul pentru că și-a lansat Liviu Dragnea canal culinar. Liviu Dragnea, politician, probabil miliardar, cu partid deja pregătit pentru fuziunea cu PSD, imediat ce îi expiră interdicțiile stabilite de instanță. Ahahahaha, ce ai ajuns, Dragneo, vai, ce de căcat, ești penibil, nu știi să gătești, toci mărarul ăla cu cuțitul de fructe, vai de mama ta, ratatule.

Între timp, Dragnea, neavând idee despre gătit, tocat mărarul și restul:
– ăia care ne scriu cu litere mici pe borcane
– tara asta e mult prea bogata sa aducem hrana de afara
– roșiile sunt din curte pentru că nu am încredere în alea din magazin
– Dar nu e vina celor care le vând ci a celor care le permit să facă asta
– nu cumpăr sare din comerț, ci din aia de-a noastră, la sac, grunjoasă”, că e bună și oricum are destul iod

Omul și-a atins toate punctajele de ultranaționalism toxic, de cea mai joasă speță, într-un mediu în care, în mod normal, se ceartă doar Jamilla cu Laura pentru rețete de jnițăl. Cine l-ar fi băgat în seamă, dacă făcea, gen, un vlog politic, în care să zică mizeriile alea? Nimeni. În schimb așa, a avut 161k views gratuit, promovate de cine? De naivii ăia care zbierau Muie Dragnea în piață

De aia vă zic. Naivi și proști. Proști și naivi.
Mi s-a făcut și foarte silă, vă zic. E posibil să fi venit timpul ăla în care o să public doar poze sexy cu mine și shoppingul meu. Gen, uh, influențăr.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.