Mai mulți prieteni și-au pus în cap ca, în ziua votării, să își pună mașinile la dispoziția persoanele netransportabile care doresc să ajungă să voteze. Doar că, din ce știu eu, să oferi foloase materiale pentru voturi este ilegal și cumva Dragnea pentru așa ceva a fost condamnat.

Ca atare, gradul de pericol social al faptei de folosire a influenţei prin solicitarea adresată membrilor de partid din teritoriu de a organiza tombole cu premii, la care să aibă acces doar persoanele care dovedesc participarea la referendum, nu poate fi apreciat exclusiv prin prisma timpului extrem de scurt în care prima adresă a avut valabilitate şi a produs efecte juridice, ci prin prisma importanţei valorilor sociale afectate care, în cauză, au fost reprezentate de relaţiile sociale legate de organizarea scrutinelor electorale cu respectarea normelor de drept în vigoare într-o societate democratică

Știu că există și o campanie Paralela45 în acest moment, parcă și Libris, dar am impresia că oamenii s-au cam aventurat fără să se intereseze de perspectivele legale în domeniu. Așa că, sfatul meu este, dacă o faceți, faceți-o fără tam tam, duceți-i pe oameni la secții de votare diferite, oricum poți vota oriunde, la orice secție.

În altă ordine de idei, ziua de astăzi a meritat să fie trăită, am convins-o pe soacră-mea să iasă la vot și să voteze USR.
Și încă o clipă de magie de la Savana, care are campanii geniale, vă spun, geniale. Iar Andi Vasluianu are potențial, alături de Șerban Pavlu, de a deveni cei mai iubiți actori ai generației lor.

www.facebook.com/savanaculoare.ro/videos/432815573947179/

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.