Evident că valul ANPC a ajuns și la IKEA, ca să nu lase impresia că ar fi vreo activitate împotriva marketurilor care și-au bătut joc de regulile COVID (a explicat Orlando aici, mai simplu), deși, practic, la ei erau mai multe reguli decât la stat. Ba chiar cereau telefonul și numele, dacă voiai să intri la restaurant. A fost si puțin circ la intrarea in magazine (au fost simultan la ambele), pentru ca li s-a cerut certificat verde si nu au vrut sa il prezinte. Probabil nevaccinati.

Anyway, așa cum ne așteptam, gunoi și mizerie, că doar sunt lucruri făcute de români, nu de suedeji.

utilizarea unor vitrine frigorifice care prezentau: zone cu rugină, mucegai, cu acumulări de apă, insecte moarte, resturi alimentare în strat grosier și praf la zona ventilatoarelor;

– de asemenea, strat grosier de praf și grăsime se afla și pe sitele ventilatoarelor din camerele frigorifice de depozitare a fructelor și legumelor, a preparatelor reci din unitatea proprie și a cărnii refrigerate

Dar ce m-a durut cel mai tare a fost asta:

comercializarea unor produse (supă cremă de ciuperci), în unitatea proprie care, în urma verificării ingredientelor menționate pe etichetă și în fișa tehnică a produsului, a rezultat faptul aceasta provenea din Knorr Supă cremă de ciuperci (amestec de ingrediente pentru supă cremă de ciuperci), iar în lista de ingrediente de pe plic procentul de ciuperci reprezintă mai puțin de 8%.

Peste tot în magazinul ăla sunt afișe despre cum ne gândim noi la voi și hrană sănătoasă și bună, din mâini de suedeze durdulii, după care ne dau de mâncare supă knorr? Pe bune? Adică eu elimin acasă tot ce înseamnă adaosuri de genul acesta, caut monoglutamat pe toate etichetele pe care le cumpăr, ca să ajung să mănânc la IKEA supă overpriced, făcută din prafuri? Și nu, problema nu e că e făcută din chimicalele alea, ci că nu ești anunțat nicăieri că e supă la plic, ci e delicioasa supă de ciuperci cu 16 crutoane 1 leu.

Întrebarea e, oare când schimbau apa la cremvurștii ăia ieftini?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.