Parcă mai ieri era speechul ăla din seara în care a pierdut alegerile. El alb la față și mustață, cămașa de pe el albă, Irina albă, scurgerea Irinei la fel.

Au trecut 2 ani și 2 luni și, în sfârșit, PSD a reușit să faca rost de niște judecători de treabă tocmai la Giurgiu, care l-au eliberat pe micul gunoi.

Ce voiam să spun e altceva.
Se revoltă lumea ca pe Bounty, de nervi că piticul pesedist e liber. Dar vai, justiția, dar vai, trebuia să stea acolo.

Copii, știu că habar nu aveți cum este sistemul penal și cel penitenciar.
În pușcărie, un an de închisoare e echivalat cu 8 luni. Dacă ai fost condamnat la 1 an, peste 8 luni ai dreptul să ceri eliberarea pentru bună purtare. În general, dacă ai muncit în pârnaie, ai fost băiat bun, ai citit cărți, ai cumpărat gardieni și directori, ca Borcea, de exemplu, nu ai niciun fel de problemă să fii eliberat, pentru că sistemul oricum e suprasaturat și aglomerat, chiar dacă Raluca Prună de la USR a eliberat toți violatorii și criminalii din pușcării.

Așa că, dacă tovarășul Dragnea și-a ispășit pedeapsa și și-a făcut anii legali, domnul Dragnea, ca orice alt cetățean român, are dreptul de a fi pus în libertate, fie că ne place, fie că nu. Nu v-am auzit pe niciunul să plângeți și să faceți scandal când cei 7 violatori din Vaslui au fost eliberați din pușcărie sau când fata a trebuit să se mute din sat, pentru că devenise curva satului și lua bătaie de la bunii și blajinii români, gata să îți dea o cană de apă. În gură.

Ce sperați voi sunt ilegalități, bazate doar pe sentimente. Chiar dacă faceți voi calcule și aveți impresia că nu vă iese, fiți sigur că un judecător, chiar și cumpărat, nu ar da un verdict fără să fie siguri că e legal la milimetru.

Și încă ceva.
Vă bazați pe faptul că vai, mai are dosare de la spate. Nu se va întâmpla nimic, pentru că deja a fost condamnat pentru infracțiuni din urmă. Orice altă infracțiune nu va face decât să se contopească cu pedeapsa deja executată și, ÎN CEL MAI RĂU CAZ, să îi adauge încă 6 luni de închisoare. Adică 4 luni, în mod real. Le face într-un picior, în concediu, cu Irinuca având gura plină în fiecare săptămână. Eventual face un plod dodoloț între timp și declară că e susținător unic de familie. E loc de multe, doar voi sunteți fraeri…

Hai, bine ai venit printre noi, măreț conducător.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.