Bănuiesc că mulți dintre voi îl citesc și pe Visurat.
Visurat are un invitat permanent, pe nume Julius Constantinescu, care scrie absolutamente genial.

Ce mi-a plăcut mie cel mai mult la ce scrie Julius? Are el o rubrică numită Evenimentul zilei de ieri, în care povestește, într-o manieră hazlie, ce s-a mai întâmplat prin istorie la anumite date.

Ei, mulțumită lui Crivăț, ce găsesc eu la Hotnews?
Găsesc rubrica Și hobiții plâng câteodată, unde un anume Cosmin Navadaru copie IN TOTALITATE stilul articolelor lui Julius, minus inteligența, hazul și aciditate.

Citând puțin

Pe 22 septembrie se naste, in imaginatia bolnava a nu stim carui scriitor, Bilbo Baggins, personaj al cartii „Stapanul inelelor”.

Prietene, nu știi tu în imaginația cărui scriitor, pentru că ești un dobitoc. Pe scriitor însă îl cheamă John Ronald Reuel Tolkien, prescurtat J.R.R Tolkien, iar opera sa se studiază de zeci de ani în școlile din întreaga lume.

Din păcate, tu la școală ai studiat doar arsul la bobiță și plecatul mai devreme, lucru care se dovedește destul de prost, pentru că na pedeapsă, ai ajuns să furi pentru Hoțnews.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.