Zilele astea sunt la un eveniment foarte mișto, organizat de Carrefour, despre care o să povestesc săptămâna viitoare.

Până atunci poate nu e rău să știți că hm-ul Carrefour a împlinit 17 ani, mai are un pic și devine major și, odată cu împlinirea celor 17 trandafirași, vine cu o surpriză pentru voi, jocul Hora Carrefour.

M-am jucat puțin pe el, e un joc haios, interactiv, care îți permite ca, pe baza codului de pe bonul de achiziții de la Carrefour, să câștigi puncte jucându-te, puncte care se pot transforma în cupoane de cumpărături, la sfârșitul jocului sau merg la o tombolă, unde se câștigă Dustere sau excursii în românia. Jocul poate fi jucat și de pe telefon, participarea făcându-se prin scanarea bonului de cumpărături.

Pentru mai multe explicații despre cum funcționează jocul, există o pagină separată, iar pentru detalii despre regulament, acesta poate fi consultat aici.

Este un joc care face câteva lucruri în premieră. Se bazează pe clasica etamină, cea pe care se brodează motivele populare și folosește ritmuri de horă digitală, modernizate de 2 artiști rock, practic prinzând cât mai multe puncte dacă reușești să ții ritmul horei.

Drăguț, interesant, pozitiv și plăcut pentru toată lumea. Când câștigați Dusterul, aștept 10%, pentru că de la mine ați auzit.
Mulțumesc.