Citeam pe Hotnews că, din 2021, Franța nu va mai sponsoriza medicamentele homeopate deși majoritatea porcăriilor ăstora vin de acolo, de la Boiron. În paranteză fie spus, Hoțnews este SINGURUL site din românia unde adresa articolului, pe mobil, nu coincide cu cea de desktop. Mă întreb ce au făcut ei cu sutele alea de mii de euro luate de la stat ca să își facă situl, care este, de ani de zile, același gunoi.

Eu am o problemă cu farmacistele. De fapt, nu farmacistele, ci vânzătoarele de farmacie, acele asistente, care nu știu pe ce criterii sunt angajate. Dacă ai ghinionul să dai peste una din asta, atunci când te duci să întrebi o chestie, aproape cu siguranță răspunsul va fi o trimitere către o mizerie de asta homeopată.

Am probleme cu alergiile, vara e un chin pentru mine, zyrtecul mă mai salvează dar sunt momente în care mă mănâncă ochii de îmi vine să mor. Și mai trec să întreb de picături, ceva. A, da, avem ceva super de la Boiron. Reacția imediată, mentală, este Marș, bă, cu mizeria ta de ficat de rață decantat. După care urmează, desigur, recomandarea de a lua aerius sau claritin. Doamnă, răspund la levocetirizină, nu la claritin. Nu, nu, sigur e bun.

Și plec la fel de prost cum am venit.
Anyway, mă bucur că statele refuză să se mai implice în sponsorizarea mizeriilor ăstora. Desigur, într-o lume în care oamenii au discuții dacă pământul e plat sau nu, homeopatia, NMG, Olivia Steer și alte proaste vor prospera. Dar măcar nu pe banii mei.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.