Ce este homeopatia?

Homeopathy or homœopathy is a system of alternative medicine developed in 1796 by Samuel Hahnemann, based on his doctrine of like cures like (similia similibus curentur), a claim that a substance that causes the symptoms of a disease in healthy people would cure similar symptoms in sick people. Homeopathy is a pseudoscience – a belief that is incorrectly presented as scientific. Homeopathic preparations are not effective for treating any condition; large-scale studies have found homeopathy to be no more effective than a placebo, indicating that any positive effects that follow treatment are only due to the placebo effect, normal recovery from illness, or regression toward the mean.

Asta dacă vă întrebați de ce Medicover a sponsorizat evenimentul care a premiat-o pe Steer și, mai rău, de ce a dat un fel de dezmințire, cu jumătate de tastă, care dezmințire nu spune de fapt nimic.

Da, la Medicover Victoriei, oamenii iau țeapă, de la așa numitul medic(?) Monica Țepeș(?), plătind bani pentru a fi tratați cu o pseudomedicină, demonstrată a fi pseudoștiință. De asta cresc vânzările de oscilococcinum în românia, btw.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.