Mi-am cumpărat, prin peregrinările mele, un OBD pentru GLE, pentru că m-au anunțat oamenii de la Autoklass că am o nouă aplicație disponibilă, care mă lasă sa verific mașina, mă anunță real time de senzori, de pana mea, diverse, că nici nu mai țin minte exact. Evident, mi-am luat OBD, am instalat aplicația, la fel de evident, nu funcționează pe modelul meu, sau cel puțin așa îmi spune la instalare.

Ce voiam să întreb printre master strategiștii specialiști de aici. M-ar interesa o aplicație care să se conecteze, totuși, la OBD-ul ăla, dacă tot îl am, măcar să pot să verific și eu ce are mașina prin ea, am auzit că sunt aplicații care pot debloca funcții pe care le blochează băieții anumit pă reprezentanțe, chestii de astea. (99% glumesc, nu vreau să ajung să îmi pun zahăr în ulei)

Anyway, o aplicație drăgălașă și bună? Nu contează iOS sau android, tabletă sau telefon, poate fi și pe bani, deși, evident, prefer moka, că nu sunt specialist și o să o folosesc de 2 ori după care o să uit de ea.
Mulțumescuri în avans.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.