Din comentariile la articolul cu SMURD-ul și din ce am văzut pe net, am reținut că mulți, dar foarte mulți dintre voi nu au idee despre ce înseamnă redirecționarea asta a impozitului.

Oamenilor, ăia 2% pe care îi REDIRECȚIONAȚI, deja v-au fost reținuți în impozitul pe anul trecut. Voi acum nu faceți decât să le schimbați destinația, din buzunarul lui Udrea, Berceanu și compania, în conturile unei asociații non-profit, care chiar face ceva cu banii ăia, înafară de a plăti rata la vreun Bugatti Veyron. NU VI SE IAU BANI ÎN PLUS! Banii pe care deja i-ați dat statului sunt trimiși undeva unde vor fi cheltuiți mai cu folos.

Dacă vă e lene, silă sau alte senzații și nu aveți chef de completat sau căutat formulare, nu trebuie decât să mergeți aici și o să vi se explice detaliat ce trebuie să faceți, în cel mai simplu mod posibil. Practic, pasii sunt urmatorii: sa mergi pe stiriong.ro, sa-ti alegi ONG-ul, sa-ti completezi datele, sa-l printezi, sa-l semnezi si sa mergi sa-l depui la unul din sediile BCR – foarte simplu (ca sa nu mai mergi sa stai la cozile de la Administratia Financiara), de unde vor fi preluate de niște copii de treabă și duse la administrațiile financiare.

Lista locațiilor BCR unde pot fi depuse formularele.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.