Ma uit acum la conferinta de presa a minunatilor si extraordinarilor doctori care l-au operat pe minunatul si extraordinarul presedinte, care probail nu a avut bani sa mearga la Viena de data asta.
“Aceasta operatie demonstratie demonstreaza profesionalismul si capacitatea medicilor romani. Ne-am indeplinit misiunea cu probitatea profesionala si profesionalism”.
Da domnilor, presedintele romaniei nu e o simpla femeie de la tara careia sa ii ceri 50 de lei sa ii anesteziezi copilul, de aici si probitatea profesionala, nu? Daca ar fi fost un simplu roman i-ati fi carat suturi in fund, sa mearga sa se trateze la policlinica de cartier, pe oua.
Si parca era o operatie minora, simpla, generala, care nu creaza probleme. Acum de ce o urcati atat de tare in slavi?

“Multumim presei care a fost alaturi de noi in momentele acestea de mare importanta pentru tara, si ne-a acordat linistea de care aveam mare nevoie. Ne cerem scuze daca cateodata nu am putut raspunde la telefoane, dar sunt momente de mare importanta pentru tara”

Le multumiiti ca va mai iese macar de-o vila, pe baza publicitatii ce v-o fac astia moca, nu? Ar fi trebuit sa sariti si cu niste procente, ca sa fie toata lumea multumita.
Exista doua caste pe care le urasc cel mai mult pe lumea asta. Preotii si medicii. Daca ar exista dumnezeu, ar trebui sa ardeti cu totii in niste cazane fierbincioare si frumusele.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.