Sau nu.
Având în vedere că trăim în rromânia, sunt de părere că noul cod rutier va da naştere la abuzuri, iar domnii de la circulaţie se vor îmbogăţi. Şi mai tare, dacă e posibil.

Şi mă refer la 2 idei.
Cea de confiscare a maşinii în caz de mers cu ţâşpe sute km pe oră. Haideţi şefu, sunt şi eu băiat finuţ, ia ziceţi, cum ar suna 1000 de euro calzi şi curaţi? Nu există om, pardon, nu există poliţist care să refuze 1000 de euro. Şi dai, ce să faci, altfel pierzi maşina.

Amenzile în funcţie de veniturile amendatului.
Ştiţi ce va însemna asta, nu? Se vor strânge în haită aproape de intersecţii şi vor începe să tragă pe dreapta tot ce înseamnă maşină peste 15 000. Ştiţi, aţi încălcat legea, amenda normală e de 200 lei, dumneavoastră veţi lua 2000 de lei, că păreţi bine îmbrăcat. Şi nu scăpăm şi noi cu un 3-400? Bine, dar să nu se mai întâmple.

Iar tomberoanele bulgăreşti vor circula pline de veselie pe străzi, daciile din `80 vor face liniuţe şi tot aşa. Nu există nici o soluţie.
Am zis.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.