Știți ce e extrem de enervant? Că generația care este, oarecum, in charge, în această perioadă, este, efectiv, autistă. Pur și simplu este inacceptabil pentru ei că există o majoritate de oameni care nu împărtășește, în mod neapărat, aceleași valori, deși achiesează la majoritatea. Prin urmare, se face push încontinuu pentru niște prostii absurde, pentru a fi teoretic, acceptate, prin inundarea pieții cu mesajul respectiv.

Vedem asta în fiecare zi, de la Cleopatra neagră a Netflixului și terminând cu gender studies, oameni care aleg să se declare femei iar legea îi susține, și toate tâmpeniile astea woke care, cică, ne vor face mai civilizați și mai plini de detoate. Gen homosexualii cu pene în cur sau împopoțonați ca niște păuni, cei care fac un imens de mult rău mișcării LGBT.

Așa avem acum propaganda asta imbecilă despre consumul de viermi și insecte. Phew, ce bune sunt la gust, câte calorii au, Terra are nevoie ca noi să consumăm viermi de copac, uite ce gustos este, iese o înghețată cremoasă ca viermele ăla dat pe răzătoare.
Idiotic cap coadă. nu înțeleg de ce nu se fac campaniile astea acolo unde este nevoie, cu adevărat, de mâncare de insecte, acolo unde se și consumă viermii, gen Asia și Africa. Efectiv Europa are exces de alimente, exportă masiv pe cele 2 continente, noi NU AVEM NEVOIE să mâncăm porcăriile alea, așa cum dacă eu mă piș în duș, nu salvez niciun indigen african de la a muri de sete, pentru că apa aia nu se duce la el.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.