RATB va băga autobuze care vor circula noaptea, pe toate rutele. Am leşinat de râs, când i-am văzut la televizor pe taximetrişti, cum îşi plângeau de milă, că e o acţiune îndreptată împotriva lor, că vor ieşi la faliment şi vai săracii, ce amar şi ce necaz.

Dragi taximetrişti, o simplă întrebare. Puteţi muri?
Spuneţi-mi şi mie dacă aţi văzut vreodată un taximetrist aşa cum ar trebui să fie. Manierat, politicos, să nu fumeze în maşină, să nu asculte manele, să nu aibă arbore de cruciuliţe la oglindă, să aibă aer condiţionat, nu să meargă cu geamurile deschise, că e scump combustibilu`, domnu`, să dea restul, să nu înceapă discuţii despre cum au avut clienţi care, DOAMNE FEREȘTE, nu au dat şpagă, care nu vorbesc la telefon în timp ce conduc, care nu fură la ceas, care nu te ocolesc pe la centură dacă aud că nu eşti din oraş. Mai ştiţi de astea?

Foarte bine! Poate astfel se vor tria şi ei puţin şi vor rămâne cei ce ştiu meseria asta şi au plăcerea să o facă, nu doar leprele care nu au loc de muncă şi atunci bagă un taxi rapid.

La muncă bă, nu la întins mâna!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.