Mai scot, din când în când, câte un mail de ăsta, din Trash, ca să mă mai hlizesc pe rețelele sociale, ahahaha, m-au prins în timp ce mă uitam la pr0n, tâmpițeii ăștia neștiind că, în românia, uitatul la pr0n e lege, este rușinos să nu te uiți, nu invers.

Dar pentru cei care se panichează repede, știindu-se cu musca pe cap (get it, cap???), trebuie să știți că nu, hackerii nu ți-au accesat calculatorul, acesta e doar un spam făcut să prindă proști. Nu, serios, nu există nicio îndoială, chiar nu e nimeni care să te urmărească.

Scriu asta gândindu-mă la prostul ăla din Bacău, care s-a sinucis pentru că a primit mail că l-a prins poliția uitându-se la porn și are de plătit amendă de 2000 de lei, nu înainte de a-și ucide și copilul, ca să nu sufere după tac-su.

Există ransomware, dar cu el se atacă instituții serioase, cu bani, nu pe Costiclă Dop din Dolhasca, care trage calculatorul din priză și reinstalează windowsul la un băiat de la birtul comunal.

Și dacă tot credeți că sunteți în pericol, soluția e simplă. Bandă neagră peste camera web.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.