gesepe.JPGprostrport.JPGCeea ce vedem în screenshoturile alăturate sunt diferenţele majore dintre cele 2 mari situri de sport din rromânia.

După cum vedeţi, sus de tot scrie GSP, adica total diferit de Prosport. Aici este o deosebire majoră, usor de notat. Trecem la reclama cu Bergenbier. Dacă vă uitaţi cu atenţie, o să vedeţi ca e mai mică pe prosport. Altă deosebire majoră. Şi reclama de lânga este alta, deci clar, alt site.

Ajungând la conţinut vedem, aşa cum e si normal, că prosport are clasamentul la fotbal sus in dreapta, pe când gsp îl are sus în stânga. Reclama la Dacia este pusă de 2 ori pe prosport, iar gsp are pe prima pagină poza lui Tolontan, pe când Prosport îl are pe Marian Iancu.

Iar acum, după ce v-aţi delectat cu imaginile acestea, vă invit să mergeţi pe MARCA.COM şi să incercaţi să vă daţi seama, care din siturile de mai sus seamănă mai tare cu MARCA?

Lasând orice glumă la o parte, cum e posibil ca singurele situri de sport din rromânia să semene până la identificare unul cu celălalt şi amândoua cu cel mai traficat site de sport din Spania?
Eu nu reuşesc să mă dumiresc.
Este furt sau prostie?