Şi pentru că e weekend, hai să râdem puţin cu profesioniştii de la trafic.ro

Mihai Serea (project manager) considera ca rata de crestere a site-urilor inscrise sub sistemul de monitorizare Trafic.ro nu va fi afectata, urmand ca si in 2009 sa se inscrie lunar, in medie, 500 de noi site-uri. Daca acest ritm va fi pastrat, Netbridge, care detine Trafic.ro, va incasa in acest an 60.000 de euro din aceasta taxa.

Dacă nu ştiaţi, trafic.ro a băgat taxa anuală. 10E. Iar acest mirobolant domn serea consideră că există în rromânia 500 de fraieri posesori de site, care să decarteze 10 E ca să îşi înscrie blogul. Asta în condiţiile în care ai statcounter.com, histats.com, analyticsul de la google, gtop şi o grămadă de alte metode de contorizare.

Nu vreau să mai amintesc de faptul că monitorizarea e varză, diferenţele dintre trafic.ro şi analytics sunt enorme, scandalurile cu preluarea datelor siturilor înscrise şi creearea rapidă de spam-situri şi tot aşa.

Acum pe bune. Cât de naiv poţi să fii?

Şi iarăşi pe bune, dacă eşti aşa naiv, cum te-au angajat oamenii ăia?

Şi pe încă şi mai bune, mi-e jenă de jena lui. E ca la filmele acelea la care nu poţi să te uiţi, pentru că eroul principal face o dumă de îţi vine să intri în pământ de ruşine.

De aici.

LE: O discuţie, imediat după publicarea postului:

Arhi: sunt curios, daca tot dai 10 E, iti mai servesc si reclame?
Vis Urat: la ce pula mea sa platesc cand ei au reclame pe site?
Arhi: adica, nu ar fi normal?
Vis Urat: gandim la fel
Vis Urat: corect
Vis Urat: cand platesc ma scutesti de reclame