De când cochetez cu amanta mea Finestore și am acces la cultura băuturilor fine, am încercat să îmi diversific paleta și să nu fiu masculul acela care bagă bere, 10 mici și hai la somn. Am intrat în băuturi mai de nișă, care nu îți vin în cap din primul moment. Adică câți dintre noi zic brusc Hai să bem un gin, că nu mai pot!

Dar adevăr vă spun vouă, eu, ca băutor doar de ocazie și doar de băuturi de calitate, am seri în care mă opresc, respir, îmi fac un gin cu tonic și seara devine brusc mai bună. TOnicul să fie neapărat ultra rece și fizzy, o parte gin, două părți tonic, nu ai cum să bei ceva mai bun, în asemenea momente.

Sau când sunt mai jucăuș și îmi încalc regulile de la diabet, îmi pun gin cu Martini sau Campari. La fel, să fie reci, ca să se evidențieze dulceața din Martini împreună cu plantele din gin, te poți pierde ușor, vă zic. Bine, sufăr vreo 2 zile, dar bărbați suntem. Faza este că, atunci când e vorba de gin, cutumele nu mai există, trebuie să fii curajos și să încerci variante, rezultatul te va surprinde în mod plăcut, întotdeauna.

De exemplu, JUNE ROYAL PEAR & CARDAMOM, un gin cu aromă fructată, care merge excelent cu o bere de ghimbir. Da da, e de încercat, am aflat de combinație direct de pe site de la Finestore.

Iar dacă vreți să o ardeți pe eleganță, JUNE WILD PEACH & SUMMER FRUITS, cu arome de pară și fructe, merge excelent de bine știți cu ce? Da, exact, cu șampanie. Tot în combinația 1 la 3, dar până și asta e chestie de gust, vă puteți juca cu cantitățile relaxați, nu trebuie să dați socoteală nimănui.

Happy gin-ing!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.