Scrie Vasilescu despre starea de degradare a femeilor române și cum se lasă dominate și biciuite, uneori, la propriu, de către stăpânii lor, conform bisericii unde și-au jurat credință temporară unul altuia. Și, desigur, fiecare are o opinie pe acolo, fiecare are ceva de zis.

Am și eu o opinie, legat de subiect.
Nu vă plac chestiile astea? Credeți că, cumva, brusc, trebuie să se termine?
Educați-vă fetele să nu mai fie vaci supuse tăierii. Fiți exemplul de care au nevoie. Arătați-le voi, în primul rând, cum trebuie tratată femeia din casă, fiți voi, în primul rând, motorul care angrenează educația. Nu așteptați să vină cineva să o facă. Pentru că nu o să vină nimeni. Trăim într-o țară unde inferioritatea femeii este adânc gravată în inimile țopârlanilor care o populează. Nimeni nu e interesat ca femeile să fie pe plan de egalitate. Absolut nimeni. Inclusiv școala promovează inferioritatea femeilor.

Așa că nu vă mai plângeți și puneți umărul la treabă. Iar undeva, prin casă, aveți o armă încărcată, pe care să o puteți descărca, într-o noapte fără lună, în gura celui care v-ar brutaliza copilul. Asta pentru că tot am citit că majoritatea mamelor refuză să își salveze fetele din gherele agresorilor, dacă ai copii, stai și suferă, ăsta e destinul femeii.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.