Îmi povestea un prieten că într-un oraș oarecare de provincie s-a lansat o oarecare federație, nu îi dăm numele, ci doar zicem că e vorba de niște pietre pe gheață.
Adică pe plan local, unu eveniment destul de important, pe plan sportiv. Rețineți, sportiv, nu corporatist sau pe bani.

Eh, bloggerii din acei oraș s-au strâns și s-au gândit ei, după care au transmis următorul mesaj:

Noi scriem despre lansare, dar trebuie să ne dați câte 50 lei de fiecare.

Ce s-a întâmplat mai departe, e irelevant.
Povestea e relevantă în următoarea circumstanță. Pe plan local, într-un oraș de provincie, vine un eveniment foarte important, cum ar fi Cupa Hagi Danone.

Te-ai aștepta ca bloggerii acelui oraș să vină imediat, să scrie despre eveniment, la urma urmei, e în curtea noastră, e despre sport, e despre copii. Ca să nu mai vorbim că mulți dintre ei au umplut timeline-uri cu hashtaguri iaurtoase si alte chestii, legate tot de Danone.

Nu a venit nici un blogger. Niciunul. Toți sunt foarte importanți, toți sunt foarte obosiți și, în general, au foarte multă treabă.

Trist.
Mă gândesc să ofer eu 50 lei fiecărui blogger care vine să relateze despre cel mai important eveniment sportiv de copii din orașul său. Poate așa se trezesc.
E bine 50 lei, vă descurcați?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.