Sunt un înfocat utilizator al aplicației, chiar dinainte de pandemie. Also, și al aplicației Carrefour, singura care permite să cumperi direct din ea și să eviți statul de nebun la coadă la case, doar arăți codul de bare la ieșire și aia e.

După câteva sute de comenzi, pot să am niște idei foarte clare despre utilizarea aplicației.

Prima, cea mai importantă și cea de la care mi-a venit ideea de a scrie despre asta.
Niciodată nu comandați lucruri care nu sunt gata ambalate, în special mezeluri sau carne. De absolut fiecare dată când am comandat, mi s-au adus mizerii de aruncat. Ultima oară am comandat fleică de porc, voiam să fac cu varză. Am primit 2 kile de grăsime pură, cu un strat milimetric de carne deasupra. Înainte de asta, piept afumat Răitar. Cea mai pură grăsime de 2 degete, dată frumos cu baiț deasupra. Nu cred că e vina livratorilor, ci sunt 100% convins că femeile care sunt la vânzare aruncă în comandă tot ce au gunoi, lucrurile pe care nu le-ar cumpăra nimeni, ca să le arunc eu acasă.

Aplicația e făcută un pic cu curul, deci nu ai la pozițiile unde poți comanda kilograme/bucăți un loc unde să precizezi că vrei 500 de grame de parizer și 1 kil de banane, așa că vei primi, dacă livratorul nu sună, 1 kil de parizer, să hrănești toți câinii din cartier și o banană. Sau, cum am primit eu, o portocală și o piersică și 3 kile de jambon de porc afumat, că așa s-a înțeles. Soluția este să adaugi un mesaj înainte de a apăsa Plătește, cu ce ai nevoie și cantitatea. Unii curieri citesc mesajele și au grijă de asta.

Nu comandați multe poziții. De multe ori mi s-a întâmplat să am o comandă cu 40+ poziții și să îmi lipsească din ea chestii. Lucruri mici, nu de valoare mare, este evident că nu e furt, pur și simplu neatenție. Livratorii sunt oameni, au enorm de mult de muncă, mai și greșești. Țineți-o la nivel simplu și totul va fi bine

Verificați comanda în timp ce este executată, curierii leneși nu mai sună și înlocuiesc ce nu găsesc cu ce vor ei. Eu comand mere Granny Smith, acre, pentru diabet, ultima oară mi-a înlocuit cu mere Golden, că s-a gândit el că tot mere sunt, mare lucru, care e diferența. Am cerut 2 leuștean, 2 pătrunjel, am primit 4 pătrunjel, că tot verdeață e.

Carrefour are o regulă gândite de niște gravide obosite, nu ai voie decât o comandă de 24 de litri de lichide, indiferent ce ai lua. Limita demenței, zici că livratorul vine cu ele în cârcă. Desigur, ar putea face un diferențiator casă/apartament la bloc, în aplicație, dar e greu să îl faci aitistic. Lăsați un mesaj dacă vreți mai multe baxuri, e posibil să vă aducă curierul. Asta dacă nu îl urmărește supraveghetorul de tură, care are grijă care legea și regulile să fie îndeplinite, de ce să vinzi apă de 200 de lei, când poți vinde de 32 de lei, dar conform regulilor și regulamentelor.

Nu uitați să lăsați tips acelor oameni care vă aduc produsele. Nu fiți români tâmpiți, cu Dar vai, e plătit pentru asta. În timp ce voi stăteați în case ca șobolanii, oamenii ăștia își riscau și își riscă zilnic sănătatea lor și a familiilor ca să aveți voi crochete de cașcaval când îi e poftă soției. Respectați munca și răsplătiți-o.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.