Photo By Cotea Razvan | Fotograf Nunta | www.cotearazvan.ro/ | Servicii Foto-video

Și iată cum, conform proverbului, restaurantul brașovean care își bătea joc de clienții cu copii și a cărui cocălăreasă de patroană se lua gură-n…degete cu lumea pe internet, afirmând că la un restaurant precum cel al ei nu mergi flămând, ci te duci să savurezi experiența, a fost închis pentru că comercializa carne stricată.

Știți cum se face, nu? Carnea se spală bine cu apă și detergent, ca să se scoată mirosul de mort putred și culoarea verde, după care se bagă la marinat, băițuit, chestii puternic condimentate și aromate, ulterior ajungând pe mesele clienților purtând denumiri exclusiviste și comentarii de baragladină bătrână.

Acum, de fapt, înțeleg eu ce voia să zică Oana Coanță, patroane, când zicea de experiențe culinare. Practic, era un experiment chimic cu participanți umani. Că dacă te strici la burtă de la mizeriile alea, nu o să zici că te-ai stricat la această perlă a gastronomiei brașovene, ci probabil a fost stricată gogoașa cumpărată din piață.

Doar că nu.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.