Problema maximă a româniei pe internet este că oamenii afișează convingeri doar de dragul de a fi populari. Prima oară când am observat asta a fost la colectiv, când un influencer vitupera din greu și îndemna la revoltă, el fiind la Munchen, la Oktober fest. După aia, la manifestațiile anti-Dragnea, același influencer relata din piață, dar el era, în cel mai simplu mod, în Maldive, cu tableta în brațe.

Același lucru e valabil în anul de grație 2021 după Hristos, anul 2 CVD. E o inundație de influenceri care se revoltă împotriva încălcărilor restricțiilor, cer închiderea hotărâtă a granițelor, afacerilor, 7 măști pe mufă și tot felul de chestii.

Doar că, în viața mea nu am văzut atâtea poze din Maldive și Zanzibar, de la aceiași influenceri care, după ce au dat sfaturile de bine, se înghesuie ca vitele în bou-vagoanele aeriene câte 15 ore, după care o mai ard câteva ore prin aeroporturi, totul protejat, evident, ca să poată să pună poze în chiloți, despre cum se mai relaxează și ei, după un an foarte greu.

Penibil și penal.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.