Cred că generația anilor late 70 și 80+ a fost cea mai plictisită generație din istoria modernă a româniei. Pentru că noi am fost generația care a făcut trecerea de la Hai, Vasile, că e deja 4 dimineața, scoală că trebuie să dai de mâncare la porci, să rânești la vacă și la cal, să hrănești găinile și oile, după care marș la școală, dar nu stai mult, că vaca aia trebuie dusă în huc, la Dacă ți-ai făcut lecțiile, du-te la tine în cameră, că noi avem treabă.

Am făcut, practic, tot ce se enumerează în filmulețul ăsta, plus jucat singur fotbal cu nasturi, fotbal pe hârtie matematică, aruncat cu cuțitul în BCA-ul de deasupra ușii, numărat x-urile din țesătura covorului, înfipt ace în buricele degetelor, să vedem până unde merge fără să mă doară etc. Doar cazemată nu am făcut, că nu aveam din ce, eu făceam altceva, aveam un pat de copii mare, cu gărduț, totul din metal și legam un cearceaf dublu de marginile patului și mă băgam acolo să citesc.

Doamne, plictisită generație am fost și distruși am mai ajuns.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.