carutas

Ieri, soția unui șofer a fost ucisă de o bârnă dintr-o căruță. Căruță care mergea noaptea pe un drum, fără să aibă nici cea mai mică semnalizare. Căruță în care șoferul a intrat nevinovat și a ieșit văduv. Căruțașul e bine mersi, vrea să îi se plătească daune, că doar era o căruță bun bunuță.

S-a dat drumul la așa zisul Masterplan de drumuri al româniei. Și supriză, în românia nu se vor mai face autostrăzi. Am avansat la drumuri express. Dacă nu știți ce sunt drumurile expres, sunt aceleași drumuri de acum, doar că ușor lărgite și cu limita de viteză mărită.

Problema e că toate drumurile românești, construite sub indrumarea diverșilor împărați romani și asfaltate de tov. Niciolaie Ceaușescu, trec prin sate. Prin urmare, nu ai cum să faci drum expres prin sat, drum care să aibă limită de 110. Deci tot 70, deci tot țigani, căruțe, oi, și alte animale pe drum.

Pe marginea drumurilor expres există pensiuni turistice. Cu duiumul. Cum voi veni eu cu 120 în timp ce un băiat simpatic cu SUV va considera că e ok să intre pe drum fără să se asigure? Sau după ce a mâncat bine? Sau după 2 beri, că nu se cunoaște?

Am crezut, atunci când incompetentul suprem, Ioan Rus, cel care a violat toate ministerele prin care a trecut, a fost numit la ministerul transporturilor și a declarat că anulează toate planurile de autostrăzi din românia, că e doar o declarație politică și asta e.

Dar se pare că gloata asta de jepcari care s-a cocoțat la putere chiar dorește să țină mizeria asta de țară în marasm și glod cât de mult timp vor putea. Ține-i în beznă și ține-i proști, e cea mai bună strategie să poți cumpăra voturi.

Aș putea spera să aibă un accident de mașină pe drumurile astea ce le dorește acest mizerabil. Din păcate, Ioan Rus nu va muri niciodată împrăștiat pe DN1, cu un SUV înfipt în el, pentru că e demnitar și are mașini de protecție. Iar, în cel mai rău caz, pe drumul spre pușcărie va avea iarăși protecție.

O să ajungem să conducem mașinile cu cască pe cap și body armor, ca motocicliștii.

Foto