„Cine vrea să se vaccineze… Ne rămân doze și decât să le arunc mai bine le fac la cine vrea să se vaccineze. Ăsta e raționamentul pentru că, după ce i-ai făcut diluția, se pot vaccina 5 persoane. Dacă ai vaccinat una și ai terminat vaccinarea, rămâi cu 4 doze care se aruncă. Este 12 euro o doză și e păcat de ele, și atunci am zis că le fac la cine dorește să se vaccineze”, a declarat Laurențiu Belușică, manager Spitalul Găești.
În privința cadrul legal pentru aceste vaccinări, managerul a spus: „În teorie, pe etapă asta avem doar cadrele medicale, strict. Eu, Belușică Laurențiu, nu vreau să le arunc. Uite, nu vreau. Da? Să vină să mă ia pe sus SRI, cine vor ei!”, a declarat managerul spitalului din Găești

Trecând peste declarația OMULUI de mai sus, voi realizați că, pe timp de pandemie și lipsă gravă de vaccin, în românia se aruncă vaccinuri, pentru că așa le zice lor legea, nu se vaccinează cine le cade sub mână, cum ar fi normal la o boală mortală.
Serios, zici că sunt într-un film cu proști nebuni.

Later edit: Nu mai fiți proști. Omul a primit instant control de la DSP, PENTRU CĂ ÎNCĂLCA LEGEA. Ce pula mea voiati sa zica, ca da, in continuare o sa o incalc?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.